maandag 4 augustus 2008

Mer du nord zonder vis

Paar dagen geleden mijn boekje toegestuurd gekregen van de nieuwe collectie van Mer du nord. En ik moet zeggen: alwéér aangenaam verrast! Mer du Nord was ooit een ontzettende hype vanwege hun logo, de vis, weet je nog? Heb ik nooit van moeten weten, die vis kwam me de keelgaten uit. Tot ze het sinds vorig jaar eindelijk gesnopen hebben en geleidelijk van hunne vis afgestapt zijn. Met als gevolg, heel wat betere collecties. Sober, kwaliteitsvol & klassevol. De kwaliteit is altijd al top geweest (vooral van hun knitwear) en nu met hun frisse ontwerpen, val ik er volledig voor. Vorige winter een stuk eruit gekocht en ook deze zomer: beide kleedjes (wat raadt ge :p). Ook nu heb ik al iets aan mijn lijstje toegevoegd. Hooray dus voor het bannen der onnozele logo's!!!

4 opmerkingen:

Tom zei

logo's zijn altijd onnozel indien niet heel subtiel aangebracht. Verder moet de snit en de kwaliteit de maker verraden, niet een logo.

Echte couturiers en stijlgoeroe's weten dat :)

Namedropping is not done!

Confetti zei

Amai ja, ik ben benieuwd wat over mijn hips gaat, maar ik ben van plan weer een paar pareltjes aan te schaffen!

PP zei

Eindelijk van die vis af! Ik vond dat maar onnozel. Helaas vonden ze dat "bij ons in de rechten" een fantastisch logo, dus ik moest er altijd op kijken. Samen met een Longchamp-tasje (dat model ben ik ook beu gezien!).

kat zei

kreeg em ook in de bus en gebruik hem al jaren als lookbook voor propere gelegenheden ;-)