dinsdag 12 augustus 2008

Today

Pff. Weer zo'n flauw weer (met een zon die om het uur eens een milliseconde komt piepen). Ik ben al helemaal in herfstspirit. F. zei dat er vanavond veel vallende sterren zouden zijn. Vanavond gaan we ons eens op een mooi plekje installeren met een dekentje en een drankje en een verrekijker als ik er een vind. Ik heb in mijn leven nog maar 2 vallende sterren gezien denk ik. Toen ik heel klein was eentje gespot op Kreta. En dan jaren later op mijn favoriete plekje met F. Altijd speciaal zo'n sterretje zien vallen. Nu duimen dat het vanavond niet bewolkt is! (eerst nog wat blokken...veeteelt bah)
T-shirt - Replay
Skirt - Zara
Boots - Marc Jacobs
Ring - Six
Bracelets R - Dodo Pomellato
Bracelet L - Nico Taeymans
Watch - Guess

7 opmerkingen:

Valérie zei

hehe, dat zijn dan toch 2 vallende sterren meer dan ik ooit gezien heb! K ga me vandaag ook een keertje buiten placeren denk ik!

Tom zei

echt? een halfuurtje buitenstaan in deze periode en je kunt je aantal serieus aandikken hoor. Tbeste is trouwens om gewoon te kijken, en niet met een verrekijker. Dan is je zicht veel te beperkt, en in een fractie van een seconde zijn ze echt gepasseerd.

Wat ook altijd leuk is, is om satellieten te spotten. Eens goed kijken, je ziet er ook altijd wel: minilichtjes die heel recht en heel constant van snelheid bewegen :)

groet,
Tom

Noalinne zei

I want those boots ... I want those boots !

Summer Ghost zei

Dit is toch ideaal studeer weer, neen?

shrink zei

een blog met enkel dit soort foto's zou super zijn, cfr een van je favorieten 'the sartorialist'...
grtz

Maxie zei

@noalinne: lol
@ sg: idd eigenlijk mag ik niet klagen

Trits zei

Leuk rokje! Allen naar de Zara :-D