donderdag 28 augustus 2008

Sporty Spice?

Zoals jullie reeds doorhadden, durf ik wel eens een loopje wagen. Of een jogje liever. Want zo rap gaat het nog niet. Ik zit immers nog maar aan mijn les 2 (!) van start to run 0-5 km. En ik heb zo nu al de indruk dat Evy-tje (gruyaert, nvdr) nogal een slavendrijfster is. Let op! Ik kan voorlopig nog vlotjes mee hoor!! Maar waarom zit ge dan nog maar zover hoor ik u al denken. Wel, omdat ik zo een kalf geweest ben die te laat door had dattem eigenlijk start to run 5-10 km voor gevorderden gedownload had. Na 10 min van de 30 moest ik al forfait geven, en toen dacht ik tjien hier klopt iets niet, wat met de mensen met nul komma nul conditie. Want ik had toch al een béétje conditie he (laat ons zeggen een 2 op een schaal van 10) door talrijke korte looppartijtjes met mezelve of met SG. Dus ja nu zit ik nog maar aan les 2, ook door het 2de feit dat ik les één 3 x opnieuw gedaan heb (ik vond dat er teveel tijd tussen zat met die examens ennezo). Ge ziet, ik wil het goed doen hé. Want Evy belooft mij dat ik op het eind van haar lessen in TOPCONDITIE zal zijn. :s Tussendoor probeer ik nog te fietsen en te fitnessen. En met mijn zoetie te sit-uppen (gelieve hierbij geen verkeerde gedachten te hebben). Want ik merk het al hé, sporten doet echt goed. Mijne bloedsomloop! Nooit heb ik nog koud als ik eens een paar uur stil zit. Mijn voeten zien niet meer blauw in de douche en ge voelt u gewoon beter. Dus sportzen maar!

En vergeet niet te stretchen!

7 opmerkingen:

LaSofia zei

Ge voelt u inderdaad veel beter als ge aan sport doet. Ik ga 2x per week naar de fitness. Hoewel ik het nog steeds vermoeiend vind en ik blij ben dat mijn oefeningen om zijn, doe ik het toch graag. Gek..

Forseti zei

Cava, ik ga mee. Ik heb me ook voorgenomen (ik schiet steeds in de lach bij dat woord) dat ik na de herexamens ook op regelmatige basis (dat hoort u goed) ga joggen!

Summer Ghost zei

Ik moet terug wat op dreef komen, maar loop toch nog altijd.

Trouwens, waar zijn uw zweetbandjes? :p

Maxie zei

ja ik zweet nog altijd niet zo extreem dat ik mn zweetbandjes al nodig heb, maar tga nog komen ze! want evy legt er de zweep op :s

Summer Ghost zei

Nu ik de foto eigenlijk beter bekijk. Zijn dat 3/4 shorts dat jij draagt?
:p

Maxie zei

:o nee! 4/5 broek. hehe, allez get u slag thuisgehaald, tis dan ook de ENIGSTE van mijn kleerkast en ENKEL om te sporten

:p u bril staat veel te scherp afgesteld vin ik

Tine zei

Zo herkenbaar ... Zit hier aan les 8 (wel van een ander schema) en ben al 15 keer gaan lopen of zo. Wil ook goed doen en daardoor begin ik altijd maar opnieuw! Maar volhouden, het doet inderdaad deugd, zo eens wat sport!