maandag 18 augustus 2008

Confession

Een paar weken geleden besloten wij (Trits, Tom en La fille) een experimentje op te zetten. Naar aanleiding van een vorige blogexchange tussen Tom en Trits eigenlijk. Het vreemde was dat er nauwelijks gereageerd werd op die verwisselde stukjes tekst en de comments maar beperkt bleven. En dat terwijl Trits en Tom toch heel wat fans hebben me dunkt. Was het een soort van kuddementaliteit? (als er hier géén een op dit rare blogje reageert, reageer ik ook ni zenne) Was het extreme verwarring? Of was er gewoon nul interesse? Nu, voor het 2de experimentje vroegen ze mij mee te doen. Eens kijken wat het zou geven 3 blogexchanges te doen. De meesten van jullie lezen immers zowel mijn blog als die van Trits en Tom. Zouden jullie het doorhebben? Zouden jullie de andere schrijfstijl/vormgeving opmerken? Wat bleek? Noppes! Jullie verwarde kuikens! Alsof Tom écht master-schminker met specialiteit smoky eyes is. En alsof Trits écht naar Lollipop van Lil Wayne zou luisteren. Ter verduidelijking het ging om deze entries:

Aan jullie om nu uit te maken wie de werkelijke auteur is natuurlijk. Dit keer hebben jullie wel gereageerd al was het lichtelijk verward. Jaja we hebben jullie goed liggen gehad gnigni (hum..). Maar het was wel eens leuk, zo gaan bloggen bij iemand anders. Tot de volgende kiddoos!

Lafilleisnotanidiot

8 opmerkingen:

Summer Ghost zei

Ik had het wel door hoor, ik had het zelfs de eerste keer door.
Eerlijk gezegd doet heel dat Emilie gedoe mij niets, snap niet echt the point. Op uw muziekblog heb ik gereageerd en ja, de oogschaduw post, daar kan ik niet veel van zeggen hé :).

shrink zei

maar natuurlijk had iedereen het door. we hebben onderling afgesproken niet te reageren om te zien of jullie dat door zouden hebben... ;D

btw je bent lulu wang aan 't lezen: da's toch een ongelooflijk vervelende taart (ken het boek niet, heb enkel wilde zwanen gelezen indertijd, maar nu ik ze op tv heb gezien krijg ik geen boek meer van haar gelezen)

Maxie zei

ja kan best zijn dat ge ze een vervelende taart vindt (ze is idd beetje wacko in real life) maar dat doet toch niets toe aan iemands schrijftalent. Ik vind Kristien Hemmerechts ook een zure pruim maar ze kan wel goed schrijven.

Ik lees Lulu Wang echt supergraag. Tis mijn 2de boek dat ik van haar lees. Prachtig.

shrink zei

tuurlijk (maar ik zit zo ineen dat ik iemand OK moet vinden om zijn/haar boeken te lezen. hemmerechts lees ik daarom ook niet :)
grtz

Tom zei

ja, kbedoel als Trits zelfs letterlijk zegt: *kraak* ik breek in... en aftekent met 'Trits', dan valt er niet veel door te hebben hé. Dat was dus het experiment niet.

Zelfs bij poging twee heeft iedereen het zogezegd door, maar reageert er bijna niemand. Vreemd :)

@SG: wat valt er nu niet te snappen aan Emilie? veel simpeler kan ik het anders niet maken hoor

Trits zei

Ik vind toch dat we het leutig gedaan hebben. Die reacties bij Tom waren gewoon zoooo lachen! ;-)

Verder, Maxie: thumbs up, meid. Ge gaat dat goed doen, ik voel het! :-D

syho zei

ik dacht dat "weekendradio" gewoon iets was dat van stubru overgenomen werd op blogs :-)

Noa zei

Allez, we gaan dat eens proberen ...