donderdag 21 augustus 2008

Net op de radio gehoord van die vliegtuigramp...en georgië......pfff en van de spaanse ploeg in Peking die een zwart lint als rouw wilden dragen maar niet mochten. Ik heb dus blijkbaar toch een en ander niet gehoord tijdens het blokken. Mijn hoofd doet al zeer , mijn maag keert nu ook nog eens om :( :( quel misère in de wereld. vreselijk. En wat een schril contrast met welke futiliteiten ik soms aan loop te denken. Soms schaam ik mij diep. Zoals nu.

4 opmerkingen:

Trits zei

Jamaj, en over net een week zitten wij ook weer op een van die beestjes :-o Maar je moet er allemaal niet teveel bij nadenken... Het leert ons alleen gelijk alweer een harde les: leven doen we NU.

shrink zei

kzit volgende week zaterdag ook de 't vliegtuig naar spanje (barca). toch even slikken. en kijk, een mens denkt dan natuurlijk weer eens aan zichzelf (schaam op mij)

Tom zei

gohja... das niet leuk natuurlijk, maar het is een vast gegeven dat er van tijd tot tijd eens een vliegtuig naar beneden stuikt hé. De zwaartekracht heeft nog nooit met zich laten sollen, zo bleek gisteren ook nog maar eens. Overigens is het vliegtuig nog altijd één van de allerveiligste manieren van reizen. Denk daar maar eens aan de volgende keer dat je in de wagen stapt :)

Trits zei

Ik (sorry, shrink, dat is ook mijn eerste persoon) blijf erbij: we moeten de optimistische boodschap uit deze tragische gebeurtenis halen --> een mens leeft maar een keer, dus leef met volle teugen!